Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد ناصر رهبر ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی سمنان ضمن تشریح بیماری آبله میمونی و راهکار مقابله با آن تاکید داشت: رسانه‌ها در زمینه نحوه شیوع ویروس آبله میمونی آگاهی بخشی لازم را داشته باشند.

وی با بیان اینکه میمون ناقل ویروس این نوع آبله است، افزود: مهمترین راه انتقال این ویروس در واقع مانند بیماری‌های مشابه، از طریق پوست زخمی یا ریختن ترشحات بدن میمون ناقل بر روی مخاط چشم و دهان و بینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشانه‌های بیماری

رهبر با بیان اینکه در این بیماری تب و سردرد، دردهای عضلانی و خستگی، تورم غدد لنفاوی، کمردرد، ضعف و بی حالی و نشانه‌های پوستی شامل دانه‌های ریز و تاول دیده می‌شود، گفت: بیشتر این علائم در کف دست‌ها و پاها نمایان می‌شود.

وی با بیان اینکه دوره نهفتگی این بیماری معمولاً بین یک الی دو هفته است اما بعضاً دیده شده تا سه هفته نیز ادامه داشته باشد، گفت: مردم حتماً رعایت فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، ضدعفونی کردن دست‌ها و شستشوی مکرر دست‌ها و صورت در مقابله با این بیماری را جدی بگیرند.

کد خبر 5504881

منبع: مهر

کلیدواژه: آبله میمون دانشگاه علوم پزشكی سمنان بیماری های واگیر بوشهر کرمانشاه ساختمان متروپل ویروس کرونا دهه کرامت آمار کرونا متروپل آبادان اردبیل خراسان رضوی مشهد احتکار مواد مخدر کشاورزی خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۹۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام پالایشگاه گاز هاشمی‌نژاد برای مقابله با ریزگردها

پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در اقدامی نوآورانه برای مبارزه با پدیده مخرب ریزگردها همسو با اجرای مسئولیت‌ اجتماعی، طرح کشت تحقیقاتی و پایلوت ۱۰ هزار بوته گیاه کاپاریس در منطقه پیرامون را انجام داد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی گاز ایران، این طرح که با هدف مقابله با ریزگردها اجرا شده، نشان‌دهنده تلاش‌های مستمر پالایشگاه برای استفاده از راهکارهای نوآورانه محیط‌زیستی به‌منظور بهبود شرایط اکولوژیک منطقه است.

گیاه کاپاریس به‌دلیل تحمل زیاد در برابر خشکی و شوری، به‌عنوان گزینه‌ای ایدئال برای کاشت در مناطق بیابانی و خشک انتخاب شده است. این گیاه نه‌تنها در مقابله با ریزگردها مؤثر است، بلکه به‌دلیل داشتن خواص دارویی، می‌تواند به‌عنوان یک منبع درآمد پایدار برای کشاورزان منطقه نیز عمل کند.

موفقیت این طرح می‌تواند الگویی برای دیگر مناطق شهرستان سرخس باشد و گامی بزرگ برای حفاظت محیط‌زیست و توسعه پایدار تلقی شود. امید است با توسعه این نوع کشت‌ها، شاهد کاهش قابل توجهی در مشکلات ناشی از ریزگردها در منطقه باشیم.

دیگر خبرها

  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • اقدام پالایشگاه گاز هاشمی‌نژاد برای مقابله با ریزگردها
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آبله مرغان تا چند روز واگیر دارد ؟ | برای آبله مرغان چی بخوریم ؟ ؛ درمان سریع آبله مرغان در خانه
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند